Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van ez? Bővebben lent.

Miért van ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok!Mindig,mikor álmodok,azt álmodom,hogy verekedek,1 általam,utált emberrel.De az a furcsa,benne,hogy mikor ököllel akarok ütni,ütok,de mikor az arcához ér,a öklöm,visszaverődik,vagyis nem tudom megütni.Az éjjel is azt álmodtam,hogy 1 néger gyerekkel,összeverekedtem,de nem tudtam elérinteni.Végul,észrevettem,hogy van 2 gyűrű rajtam meg 1 karperec,azt levettem,és utána,meg tudtam verni.Ez mia frászért van???Bocsi a hibákért,és bunkók,kíméljenek.Köszönöm!
2011. júl. 9. 12:08
1 2
 11/11 phoenix9876 ***** válasza:
ugy gondolom, hogy azt jelenti, hogy vannak akadalyok az eletedben amiket fel kell ismerned, es meg kell szuntetned. Mivel nem ismerem az eleted, ezert neked kell tudni azt, hogy pontosan mirol is van szo.
2011. júl. 23. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!