Miért van ez? Bővebben lent.
velem még ilyen nem történt,de hasonló igen...
pl.ha valakit én is megakartam ütni,olyan gyengének éreztem magam....mintha nem lett volna erőm...
Nagyon rossz érzés az biztos,de ez ellen nem tudunk tenni,esetleg ha vagy annyira "erős",hogy felébreszd magad.
Az álmod azt jelenti, hogy válaszúton állsz. Van egy probléma, amiben ezúttal a szíved helyett az eszedre kell hallgatnod. Gondolkozz tiszta fejjel: megéri a számodra szimpatikusabbnak tűnő utat választani? Te nem olyan vagy, amilyenné válni akarsz. Az álmod folytatása arra utal, hogy a rossz irányba sodródsz, és el fogod veszteni az irányítást. De ezen még változtathatsz!
Sok sikert, remélem segítettem!
egy álomfejtő
Koszonom,szepen utolso.
Hát igen, majdnem a legjobb baratomat elvesztem.És nagyon rossz.És igen kicsit agressziv, akarok lenni.Pont leírtad a jó választ.Koszonom!!
Nekem hasonló volt, megyek fel a lépcsőn a szerelmem után, elgyengülök és csak ő meg csak megy tovább, a barátaim meg nevetnek rajtam.
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!