Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sztetek? Csak véletlen vagy...

Sztetek? Csak véletlen vagy ez jelent vmit? L/14

Figyelt kérdés
Ma reggelre azt álmodtam h egy tök helyes pasi van nálunk,az udvaron vagyunk,a fűben fekszünk egymás mellett és mindenféléről beszélgetünk.Az álom végén a fiú mosolyogva nézett rám. Olyan helyes volt,olyan tökéletesen nézett ki h szinte elakadt a lélegzetem.De felkeltem rá h apa vmit magyaráz nekem már nem is tom miről. :@ Ma pedig vmi csávóval együtt jött egy fiú szerelni vmi gépet nálunk. Én nem mentem ki a házból h köszönjek,mert nem volt belőve a hajam,nem vtam kisminkelve,meg egyszerű pólóba vtam meg olyan ronda nadrágba amit csakis itthon veszek fel. Szal otthon csöves vok és nem akartam h így lásson az a fiú. Az ablakból persze próbáltam kukucskálni mert TELJESEN ugyanolyan ruhában volt ez a fiú és a haja is olyan volt mint az álombelinek! Az arcát sajnos nem tudtam rendesen megnézni mert, mondom vmit szereltek és csak ritkán nézett fel,meg messze is vtak az ablaktól. Sztetek?
2011. júl. 5. 20:15
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
76%
csak beképzeled
2011. júl. 6. 11:16
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
láttál egy képet a jövöböl amit elbasztál.
2011. júl. 6. 15:33
 13/21 anonim válasza:
Véletlenek nincsenek, minden okkal történik ;) Drukkolok :D
2011. júl. 6. 19:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Fake. -.-
2011. júl. 7. 07:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Anyád a fake. Most komolyan ha nem tudsz normálisan válaszolni akk minek írsz?!
2011. júl. 7. 16:41
 16/21 anonim ***** válasza:
És hány éves volt a fiú?
2011. júl. 11. 10:12
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát,mintha egy idős lett vna velem vagy max 1-2 évvel idősebb
2011. júl. 11. 11:21
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Húúú figyelj, akkor te egy mágus vagy, megérzed a jövőt, tudod vmi olyasmi mint a Stephen King - Ragyogás... De mégsem... Szerintem az a pasas az agyadban akar kurkászni és ellopná a képességedet, és ezért tette veled a sors azt, hogy nem akartál akkor lemenni... Nagy mázlid van, de zárb be az ablakot esténként, mert az ilyenek este besurrrrrannak a szúnyoghálón, és az ütvefúróval szét fúrják a fejed, hogy hozzáférhessenek az agyadnak ehhez a részéhez, aztán azt tescos zacsiba teszik, és visszasurrrrrannak a szúnyoghálón.
2011. júl. 11. 11:24
 19/21 anonim ***** válasza:
De visszatérve ahhoz amit eredetileg mondtam: biztos jártál tömegben, és ha körülötted van 4857349574395743985 ember, akkor egyetlen egy jó pasi nem fog feltünni. Hacsak nem vagy mágus mégiscsak.:D
2011. júl. 11. 11:26
 20/21 anonim válasza:
Hat en egyszer megalmodtam egy napot.. vagyis mentem egyik fiubaratomhoz és a buszmegalloval szembe van egy kocsmaszeruseg es az elott vart .. es integetett az almomban es csak arra a jelenetre emlekszek.. kek polo volt rajta meg minden:D es amikor leszaltam a buszrol nem tunt fel.. csak utanna par nappal..:| szoval jelent sztem.:D mondjuk ha velem ilyen lenne gyorsba osszefognam a hajam felvennék valami gatyát meg polot es megneznem:D
2011. júl. 11. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!