Hogy érjem el hogy álmomban rádöbbenjek hogy ez egy álom?
Figyelt kérdés
Volt már ilyen és sirály volt, bármit megtehettem.
Hogy érjem ezt el még egyszer/töbször?
2011. jún. 30. 12:09
1/8 anonim válasza:
irányitani csak akkor lehet ha épp lecsukod a szemed nincs semmi zaj és erösen gondolsz arra amit látni akarsz.
2/8 anonim válasza:
Tudatos álomnak hívják (lucid dream), olvasgass a témában néhány könyvet kezdésnek. :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem ne ezzel kísérletezz. Hagyd hogy az álmaid a saját menetükben folyjanak, mert ez sokszor hasznos lehet.
Ha viszont élvezted az irányított álmokat, akkor feltétlenül próbáld ki a meditációt. Hasonló az álomhoz és minden apró darabját irányíthatod, ha sokat gyakorlod. Edwin C. Steinbrecher: Kapcsolatba lépés belső vezetőinkkel c. könyvét tudnám aljánlani segítségképp.
4/8 anonim válasza:
Hát nemtudom.. nekem legtöbbször csak akkor sikerül elérnem ha rosszat álmodok.. és olyankor még felis tudok ébredni...
5/8 anonim válasza:
Lehet velem van a gond de én ezt bármikor elérem, pedig sosem tanultam meg olvasgattam a témáról, egész kiskorom óta, van egy pillanat amikor rájövök, h ez egy álom, aztán ugyanúgy vissza is tudok zökkeni az álomban és érdekes akkor már nem tudom, h álmodok, szerintem vicces, én szeretem. :)
6/8 anonim válasza:
én ezt ugy értem el hogy lecsuktam a szemem , erősen lefelé néztem és ecer csak sötét lett a szememben , elkeztek bizseregni a végtagjaim , majd sipolni a fülem és máris egy buszmegáloban találtam magam : csak anyit tetem hogy a bnömel beszéltem álmomban , nagyon jó volt :D
7/8 anonim válasza:
ja és amikor sötét lett ojan furán szabályosan keztem el lélegezni (akor még ébren voltam) mintha nemis én lélegeznék ;D
8/8 Metin2Guru válasza:
Nekem is egyszer ez volt csak nagyon "dtámatikus" volt
mert volt egy emberszerű valami ami barátkozni akart velem és a végén meg akart ölni xD de komoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!