Ha egy tudatos álmomban leszúrom magam akkor mi történhet?
A tudatos álomnak annyi a lényege, hogy alváskor más agyterületek akítvak, mint ébren. A tervezésért, döntésért, gátlásért, ön-monitorozásért felelős terület ilyenkor "kikapcsolt". Tudatos álom esetén valamiért aktív lesz és ezért tudod, hogy álmodsz (nem kell ehhez kilépni a testedből).
Ha álmodban leszúrod magad, akkor lehet az, hogy nem lesz semmi, mert mondjuk hozzáteszed pluszban, hogy egyébként halhatatlan vagy most éppen, a másik lehetőség, hogy felébredsz. Mivel tudatos álom, attól függ, hogy mit csinálsz a leszúrós helyzettel (egyébként elég gyakran szoktam tudatosan álmodni)
"Es ezt mondom en, aki reg foglalkozik vele"
akkor szerintem még egy kicsit foglalkozz vele... :)
Álmodban nem tehetsz magadban kárt mivel (sajnos a pontos elnevezését nemtudom) de az agyad kontrolállja a cselekedeteidet, ezért nem állsz fel álmodban, nem vered magadat, meg ilyenek. Aki alvajár, annál ez a dolog annyira nem fejlett ki. Például volt már olyan, hogy éjszaka felébredtem,és nem tudtam mozgatni a végtagjaimat. Ez is azért van, mert szellemileg felébredtem, de fizikailag még aludtam. Nem fog történni semmi,attól hogy az álmodban leszúrod magadat. :)
És azért van az,hogy álmodban meglőnek,és ha felébredsz fáj, mert amikor fordulsz, vagy csak elfekszed a kezedet, bevered a fejedet, valamid nagyobb erővel a falnak csapódik, vagy ilyesmi, azt az álmodban érzékeled,és az agyad másképp fogja fel. ezért fáj amikor felkelsz, vagy már másnap. :) De legtöbbször felébredsz,mert benned van az életösztön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!