Mit jelenthet? Foggal álmodtam és nagyon aggaszt :/
Figyelt kérdés
Nagyon hiszek az ilyesmiben és eléggé aggaszt a dolog. Azt álmodtam, hogy letört a szemfogamból egy darab (talán evés közben de nem biztos) aztán meg az egész kiesett. Nem vagyok teljesen biztos benne, h előbb letört utána kiesett, lehet egyből kiesett, a lényeg, h "megszabadult tőlem". Aztán azon elmélkedtem h miért pont a szemfogam, mert ha mosolygok, pont látszik a rés.... Mit jelenthet ez? :(2011. jún. 9. 15:12
11/15 anonim válasza:
Ez hülyeség, nincs összefüggésben a kettő. Régebben rendszeresen álmodtam én is, hogy kitörtek, vagy kihullottak a fogaim és semmi baj nem lett még az ismerőseim környezetében sem. Szóval nem kell aggódni szerintem.
12/15 anonim válasza:
Én nagyon sűrűn álmodok olyan h kiesnek a fogaim vagy letörik, de még soha senki nem halt meg az ismerőseim közül az álom után.
13/15 anonim válasza:
A fogkihullás Freudon és Jungon alapulva azt jelenti, hogy egy nagyon mély szorongás jelent meg az álmodban. Ennek tárgya sok minden lehet (énis álmodtam ilyeneket, és nem halt meg utána senkim)
14/15 A kérdező kommentje:
Jólvan, megnyugodtam :) Ha nem feltétlenül halált jelent, akkor asszem az érettségitől való megszabadulási vágyra utal :D
2011. jún. 10. 10:50
15/15 annacska30 válasza:
Nálunk a családban történt hogy anyának álmában kiesett az egyik foga.És másnap délután meghalt a testvére.És voltak hasonló események életünkben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!