Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? Foggal álmodtam...

Mit jelenthet? Foggal álmodtam és nagyon aggaszt :/

Figyelt kérdés
Nagyon hiszek az ilyesmiben és eléggé aggaszt a dolog. Azt álmodtam, hogy letört a szemfogamból egy darab (talán evés közben de nem biztos) aztán meg az egész kiesett. Nem vagyok teljesen biztos benne, h előbb letört utána kiesett, lehet egyből kiesett, a lényeg, h "megszabadult tőlem". Aztán azon elmélkedtem h miért pont a szemfogam, mert ha mosolygok, pont látszik a rés.... Mit jelenthet ez? :(
2011. jún. 9. 15:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%

A foggal álmodni valóban igaz.

Anyám foggal álmodott és rá egy hétre a mama infarktust kapott de túlélte.

2011. jún. 9. 15:23
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát most nem nyugtattál meg :S
2011. jún. 9. 15:32
 3/15 anonim válasza:
foggal álmodni: vereség/veszteség fog érni téged
2011. jún. 9. 15:32
 4/15 anonim válasza:

Fog. Fogat enni: halál. Fogad, ha kihull: egy atyádfia meghal.

Az 1756-os könyv szerint: fogadat szádból kiszedni: siralom. Első fogat elveszíteni: nehéz felejtés. Fogaid, ha mind kifutnak: egészségesnek gonosz; betegnek egészséget jegyez. Fogaid ha összenőnek: tévelygés, visszavonás. Rothadt fog, ha kihull: jó. Fejér fog, aranyos fog: jó. Fog (viaszból): szörnyű halál. Fog fehérónból: kisebbség. Üveges fog: halál. Ezüstfog: gazdagság. Fogaid, ha másodszor nőnek: jó. Fogaidat tisztítani: nagy ártalom. Fogaid, ha elédbe esnek: gyermekeid halála. Fogaid nyelveddel kitolni: dolgaidnak jó vége.

2011. jún. 9. 15:39
 5/15 anonim válasza:
Egyébként meg nem kell tök komolyan venni és parázni ezen. Ha előre stresszelsz, akkor még jól tönkre is teszed magad idegileg. Ne aggódj! Nem lesz semmi baj. Állítólag az a rossz, ha fáj is a fog ha kiesik (álmodban).
2011. jún. 9. 15:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Próbálok nem figyelni rá de nagyon komolyan veszem ezeket sajnos.
2011. jún. 9. 15:42
 7/15 anonim válasza:
Valamit elveszítesz,amire még nem is fogsz rájönni milyen fontos volt.
2011. jún. 9. 15:54
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Aggasszon is! Pláne, ha ilyen marhaságokat írnak, hogy halált, meg betegséget jelent, te meg be is veszed.

Ti meg, kedves "jó szándékú" válaszolók, ne ijesztgessétek már a kérdezőt ilyen kolosszális baromságokkal.

Igen, tééééényleg előfordulhat, hogy valami rossz dolog történik, miután kiesett foggal álmodik az ember, de csak azért, mert ez egy elég gyakori álom. Jelenthet veszteségtől való félelmet, önbizalomhiányt, energiahiányt, jelentős változást az életben. Kedvező értelemben azt is jelentheti (pl. ha álmodban fájt a fogad és megkönnyebbülsz, mikor kiesik), hogy egy régi problémától szabadulsz meg.

Jó lenne már eloszlatni azt a hülye tévhitet, hogy ha álmunkban kiesik egy fogunk, meghal valakink. Én mióta az eszemet tudom (és ez visszavezethető 3-4 éves koromig), állandóan álmodok kihulló fogakkal, legalább heti rendszerességgel. Most vagyok 32 éves. Nem mondom, hogy nem halt már meg hozzátartozóm, de elég gáz lenne, ha hetente egy meghalna. :)

2011. jún. 9. 16:06
 9/15 anonim ***** válasza:
27%
Lehet semmi köze, de a testvérem 3 hónappal ezelőtt ilyent álmodott és rá 4 napra apumak olyan súlyos autóbalesete lett, hogy még mindig a kórházban van. Három hete vitték ki az intenzív osztályról.
2011. jún. 9. 16:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Az ejszakan mikor azt almodtam hogy kihullottak a fogaim, apam 20000km-re meghalt, de csak masnap tudtam meg. En is nagyon odafigyelek az ilyen almokra, mert eddig meg sosem volt jo jel. Ezen a napon is nagyon lecsuggesztett, tudtam hogy valami rossz tortenik, de nem azt hogy par oran belul.
2011. jún. 9. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!