Miért van ez? Esetleg ezek az álmok utalnak valamire? Levegő után kapokodok sokszor felébredésemkor és a szemem csupa könny.
szüleimnél sokszor előfordult már, hogy el akartak válni. Egyszer még jónak is tartottam, de már megbántam. Még mindíg együtt vannak, vannak pillanatnyi problémák, és vannak olyanok, amiket megbeszélnek, de pár nap és újra kezdi, .. ilyen például a személyiség. Vagy a tudatlanság: Alapjába véve mind kettőjüket szeretem. csak mostanában elég sok álmom szól a válásukról, hogy elhagynak, esetleg meghalnak, és nem köszöntem el előtte, vagy haragban váltunk el, vagy az én hibám minden. Felébredek és kapdosom a levegőt, a szemem meg tiszta könny. Mikor felébredek természetesen örülök, hogy csak álom volt. De idejét sem tudom mikor álmodtam jót. Ha nem az elhagyásról álmodok, akkor egy ilyen filmbeli 2012-ben találom magam, ott is elveszítek embereket. Vagy elrabolnak, vagy megölnek. Például volt olyanom is, hogy a fejembe szúrtak egy tőrt, és le akartam húnyni a szemem, hogy anyában ne így maradjak meg nyitott szemmel. Mikor felébredtem a rá következő napokban nagyon fájt ott a fejem, ahova beleszúrták a tőrt.
Miért vannak ennyire rossz álmaim, aludni sincs már kedvem, mert tudom, hogy nem tudom elválasztani a valóságot az álomtól.
16/L
OFF: Az alvásparalízis nem ez. Az azt jelenti, hogy álmodás (REM alvás) közben a vázizmok átmenetileg lebénulnak, hogy az álomban végrehajtott mozgások a valóságban ne következzenek be. Ez teljesen normális, és még az ébredés előtt megszűnik. Az álmok tartalmához nem sok köze van.
ON: A kérdésre válaszolva: a valóságos gondolataink, érzéseink álmunkban is megjelennek, tehát ha sokat gondolsz valakire vagy valamire, akkor előbb-utóbb álmodban is találkozol vele. Az ilyen jellegű családi és személyes problémáid állandóan jelen vannak a gondolataid között, így nem meglepő, hogy álmodban is megjelennek. Hogy utalnak-e valamire ezek az álmok? Szerintem arra, hogy problémáid vannak, és lehet, hogy nem ártana szakértőhöz fordulni.
Orvos? Én inkább pszichológust javasolnék, ez lelki és nem szervi probléma. A háziorvos is valószínűleg pszichológust/pszichiátert fog javasolni.
utolsó válaszoló nagyon köszönöm.
Nem sokat gondolkodok a szüleim kapcsolaton, csak mikor kitör a balhé, elég kellemetlen végighallgatni.
Viszont, hogy egyedül leszek annál inkább. Nagyon félek ettől a tudattól. Mármint hogy bekövetkezik.
Pszichológusnál már voltam, a tapasztalatom pedig az, hogy egy sima barátnő többet tud segíteni mint ő. Más már nem államilag támogatott. Erre meg én nem akarok pénzt kidobni. Majd valahogy megbarátkozok ezzel az érzéssel/ gondolattal.
De köszönöm szépen a válaszokat. Ment a pont !
Ha levegő után kapkodsz, lehet apnoe-s vagy! Olvass utána itt: [link]
Alváslaborban diagnózis és utána kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!