Mikor múlhatnak el? Írjatok valamit kérlek?
Sajnálom, hogy ez történt veled...
Szerintem keress fel egy kineziológust, aki csinál egy úgynevezett Oldást. Az biztos segít, de az is lehet, hogy végleg megszűnik a félelmed az apádtól meg a gyerekkori lelki sérüléseid.
attol fugg hogy hogy almodsz...ugy,mintha csak egy filmet neznel meg magadrol vagy pedig te magad tudod iranyitani.ha az utobbira kepes vagy,elalvas elott,gondolj apukadra es arra,hogy kibekultok.ha tudod iranyitani az almodat,almodba vagy oleld meg,vagy bekuljetek ki.ez utan tuti nem almodsz tobbet vele.a helyzet az ,hogy akkora traumat okozott o neked evekkel ezelott,hogy belul meg mindig rettegsz tole,es nem bocsajtottal meg neki.Elalvas kozbe gondolj arra,hogy talalkoztok,beszelgettek,megoleled stb...ha belealszol lehet tovabbalmodod...vegul is nekem szokott sikerulni.ezek utan nem lesz semmi baj :)
22/L
köszönöm a válaszokat!
Valamilyen gyakorlati tanácsra lenne szükségem! Olyanra, amit egyedül is meg tudok oldani. Pszichológussal már beszéltem, igaz, csak leveleztünk. Ő szerinte nem kell megbocsátanom, mert apám volt agresszív, nem tehettem róla.
Amúgy már jó az életem, csak az álmoknak kellene megszűnniük, és akkor szuper lenne. Remélem, egyszer csak elkopnak majd.
előző válaszolónak:
Az apámat biztos, hogy nem verték. ezt 100%-ban tudom. Gyenge idegrendszerű volt, egyrészt kedves, másrészt pedig erőszakos. Egyszerűen ő ilyen volt.
De mindegy, mert már nem él.
Nem azt mondom, hogy az emlékétől is meg akarok szabadulni, mert az lehetetlen. Csak ha már nappal elvagyok, szeretnék nyugodtan is aludni.
És nem adom át az utódaimnak, mert az rajtam múlik, hogy milyen anya leszek.
de ez szerintem nem tartozik szorosan a tárgyhoz :/
Igaza van a pszichológusnak, akivel beszéltél, mert nem kell megbocsátanod neki. A fontos az lenne, hogy magadban le tudd rendezni a dolgot. Erre a családállítás is jó lehet, bár nekem vannak fenntartásaim a módszerrel kapcsolatban. A levelezés nem a legjobb módszer erre, inkább el kéne járni életvezetési tanácsadásra első körben.
Egyedül ez nehéz, tovább is tartana, a sikeressége is kérdéses, ezért kell a szakember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!