Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha "kakilásról"...

Mit jelent, ha "kakilásról" álmodom?

Figyelt kérdés
Tudom egy kicsit furcsa,de ez van...
2011. ápr. 22. 03:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Én meg sokszor azt álmodtam gyerekkoromban főleg, hogy pisilek, ilyenkor általában be is pisiltam, rögtön felébredtem és gyorsan húztam a fürdőbe, mielőtt még valaki a családból észre venné. :S

Nem lehet, hogy azért álmodod, mert kakilnod kell, vagy már régen kakiltál (ha nem minden nap mész), vagy éppen, hogy aznap többször is voltál.

2011. ápr. 22. 06:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg kellene szabadulni bizonyos lelki terhektol, salaktol.
2011. ápr. 22. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rég röhögtem ennyire jót
2011. ápr. 22. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
én is álmodtam már sokszor azt hogy szarni kell, utána felébredtem és elmentem wc re.
2011. ápr. 22. 18:26
 5/7 anonim válasza:
egyszer azt álmodtam hogy pisilnem kell, és a wc-n ülök és pisilek, utána megkönnyebülten felébredek és rájöttem hogy bepisiltem xD vicces volt :P
2011. ápr. 24. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Szarj egy jót.
2011. ápr. 25. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:

gyerekkoromban sokszor én is így hugyoztam be! Azt álmodtam hogy pisilek(Wc-n,szabadba...) és mire felébredtem,tessék kész is volt a gond,magam alá készítettem egy szép kis montázst!

De van mikor a külső dolgok épülnek bele az álmaidba! Pl: azt álmodtam-szállok le a motorról és csörög a telefon a motor hátsó tárol dobozában,erre hirtelen felébredtem és ébresztett a telefon! :D

Van ilyen! De inkább ne álmodj ilyet, ne hogy a végén összerondítsd a gatyót :S Nem lenne szép ha álmodba be kaksiznál

2011. ápr. 25. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!