Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy lehet hogy álmodok és...

Hogy lehet hogy álmodok és egyszer csak eszembe jut valahogy hogy álmodok és hogy ez csak egy álom és felébredek? :OO

Figyelt kérdés
sokszor volt már ez.
2011. ápr. 3. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
éber álom kezdete. hogyha tudnál róla hogy álmodsz de nem ébrednél fel akkor egy olyan világban lennél ahol bármit megtehetsz amit csak akarsz.
2011. ápr. 3. 15:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Az mondjuk jo lenne :D
2011. ápr. 3. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Fú, az ohadt jó lenne. :D

Asszem lenne egykét dolog amit megtennék . hehe :D

2011. ápr. 3. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
hát nekem is ez volt, olyat álmodtam hogy támadnak a szörnyek xD, aztán rájöttem hogy csak simán kinyitom a szemem, és felébredtem :D
2011. ápr. 3. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez már jó út a tudatos álmodáshoz. Én mindig "belelépek" az álmaimba, ha nem igazán tetszik. Amíg szépen alakul, addig hagyom, hogy pörögjön a maga valójában, aztán ha megunom, vagy valamit másképp "csinálnék", akkor egyszerűen felkeltem a tudatom olyan szintre, hogy bele tudjak szólni ;)
2011. ápr. 3. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Az incepció miatt van.
2011. ápr. 3. 16:02
 7/10 A kérdező kommentje:
és amikor ébrednék fel mindig arra gondolok NE NEMAKAROK MÉG FELÉBREDNI! de aztán mégis... :// (perzse ha jot álmodok)
2011. ápr. 3. 18:19
 8/10 A kérdező kommentje:
namind1 legalább mostmár tudom hogy nem vagyok egyedül a hülyeségeimmel :D
2011. ápr. 3. 19:35
 9/10 A kérdező kommentje:
15:45 te viszont mázlista vagy :D remélem egyszer énis eljutok odáig hogy belépek álmomba és azt csinálok amit akarok :DDD
2011. ápr. 3. 19:36
 10/10 anonim válasza:
Én is olyasmi vagyok mint 5-ös. Ha az álom kezd elfajulni akkor mondom hogy hopp ez már nem tetszik. És fölébredek. Néha meg érzem azt ami az álmomban történik ami jó tud lenni...
2016. jan. 16. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!