Néha azt álmodom, hogy valamiről, pl: egy repülőből, vagy az ablakból zuhanok ki, és mire leérkeznék felébredek. Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 16:26
2/7 anonim válasza:
a zuhanás vmi elől bujkálsz esetleg vmi bánt vagy megoldatlan dolog...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Egyébként már rég álmodtam ilyet, csak most , hogy olvastam az Álomfejtős kérdéseket, gondoltam megkérdezem énis.:)
2010. jún. 5. 16:41
4/7 anonim válasza:
A zuhanós álmok meglepően gyakoriak az emberek körében.
Tudományos magyarázata is van: lefekvés előtt (akár 1-2 órával is) nehéz vagy sok ételt eszel, nem emészted meg, fekvő helyzetben ezek pedig nyomnak egy idegpontot (igen, valahol a gyomrodnál). Több kísérletben is bebizonyították. Vagy vacsorázz kevesebb és könnyebb ételeket, vagy változtass alvási pozíciót.
Nálam anno bevált. :)
5/7 anonim válasza:
nem azt kérdezte hogy mitől, hanem hogy mit jelent..
6/7 anonim válasza:
Igaz.
De talán ha tudja mitől van, nem kell keresni a választ a "mit jelent"-re, mert lehet, hogy semmit nem jelent, csak egy "tünet"...de ezt inkább majd ő eldönti....bocsi a kérdezőtől.
7/7 A kérdező kommentje:
köszike, egyébként sikerült a szóbeli érettségim ma:D:D(*)
2010. jún. 17. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!