Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért álmodom egy bizonyos...

Miért álmodom egy bizonyos álomnál mindig hogy :Jajj de jó hogy végre ez nem álom? " és aztán mégis mindig felébredek.

Figyelt kérdés
van egy fajta álmom ami különböző formákban jelenik meg és mindig ez az érzés fog el álom közben gondolok arra hogy de jó hogy nem álom, vagyis ez a gondolat része az álmomnak
2009. aug. 28. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet álmodni, sajnos én sem tudom a választ rá, mindenesetre nagy a csalódás, mikor felébredek:(
2009. aug. 28. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez ismerős, én is szoktam ilyet álmodni. Legutóbb az volt, hogy végre-valahára megkaptam a PS3-at, gondoltam magamban, hogy ez tényleg valóság és végre nem álom, erre felébredtem. Szerencse, hogy akkor nem volt a közelemben törékeny tárgy.
2009. aug. 28. 11:20
 3/6 anonim válasza:
azért van ez,mert tudatalatt vágysz arra a bizonyos dologra,amit nem tudsz vagy nehéz elérned,és így reagálod le az álomban-
2009. aug. 29. 16:36
 4/6 anonim válasza:
nekem akkor szokott ilyen lenni,ha azt álmodom hogy repülök mindig nagyon jól érzem magam, általában csak én tudok repülni, de van amikor 2-en vagy 3-an vagyunk. Olyan jó érzés, de aztán felébredek
2013. nov. 29. 16:47
 5/6 anonim válasza:
Pontosan... Én az álmomban lovagoltam egy csodaszép lón, sőt, vágtáztam aztán megcsíptem magam hogy nem-e álmodok és úgy éreztem hogy nem,[nézzetek bolondnak de így történt xd] de álmodtam..
2014. jún. 7. 17:05
 6/6 anonim válasza:

Jajjjjj

Velem is volt ilyen...biztos voltam benne hogy nem alom,es aztan felebredtem...

Annyira rossz ilyenkor

2015. máj. 22. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!