Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kigyóval ámodni mit jelent?

Kigyóval ámodni mit jelent?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy fa tövében álltam és 3 kigyó barna , nekem támad és kerget és nagyon gyors.és harap felém de nem ér el.Mit jelenthet?
2011. márc. 11. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Fallosz szimbólum.Vagy egy vizuális élmény utóhatása.Vagy egy félelmed megnyilvánulása.
2011. márc. 11. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Kígyó = álnokság. Valaki vagy valakik lehet, hogy nem egészen őszinték hozzád. Figyelj oda! Gondolkodj el, van-e valami olyan dolog most az életedben, amellyel kapcsolatban valakinek lenne erre oka, és ha legközelebb beszélsz, beszélgetsz vele, figyeld meg, mer-e közben a szemedbe nézni, vagy máshova tekint.
2011. márc. 11. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Az álmoskönyv szerint kígyóval álmodni gazdagságot jelent.Ezek szerint nekem már iszonyú gazdagnak kéne lennem.Személy szerint nekem kígyófóbiám van,TV-ben meglátom kiver a víz.Én a félelmeimtől eredeztetem ezeket az álmokat.
2011. márc. 11. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
én úgy tudom akkor szoktam az emberek kígyóval álmodni ha fáznak miközben alszanak.
2011. márc. 11. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Az álmoknak semmi jelentőségük nincs. Nem értem, miért akar itt mindenki álmokkal jósolni... Ott voltál biosz órán? Tudod hogy miért álmodunk. Én úgy gondolom, hogy nem voltál ott, de akkor jó lenne kinyitni egy biosz könyvet, vagy rákeresni a neten.....
2011. márc. 11. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
36%

Hosszú péniszre vágyódsz !

Ha nem tudsz beszerezni egyet, jó lesz műanyag vibráló is.

2011. márc. 11. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Valaki meg akar b.szni
2011. márc. 11. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!