Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Régebben bejött egy srác, akivel volt egy randi szerűség, meg sokat dumáltunk, majd elmodntam neki később, vizsont semmit sem kezdett, legalábbis nem lépett, bár voltak érdekes dolgok... De most is tök jóban vagyunk.

Közbem túltettem rajta magamat, és van egy nagyon aranoys barátom.-

Viszont tegnap azt álmodtam, hogy apukámmal beszélgetek, és mesélek mindkét fiúról, és apu azt modnja, hogy igazából én abba a srácba vagyok szerelmes, aki régen bejött nekem.

Következő kép meg az volt, hogy összefutok egy volt barátommal, és elmegyünk erre arra, amit a barátom megtud, és ír egy sms-t hogy reméli, jól szórakozom, és nem akar látni többé, vmi ilyesmi volt a lényege. Én elviharzok, és megkeresem a barátomat, viszont ő észre sem vesz, vagy vmi olyasmit mond, hogy na itt a rib@nc...

2011. márc. 8. 20:51
 1/4 A kérdező kommentje:
ja, és már nem először álmodom olyat, hogy vmilyen kapcsolatba kerülök azzal a sráccal, aki régebben bejött nekem...
2011. márc. 8. 20:52
 2/4 anonim válasza:

A tudatalattid még most is "vágyakozik" utána!

Ez teljesen természetes, ha még nem zártad le magadban azt a kapcsolatot, vagy esetleg egyáltalán nem érzed úgy, hogy le kéne zárni.

2011. márc. 8. 22:13
 3/4 anonim válasza:
mert őt szereted! csak elhitetted magaddal, hogy tulvagy rajta, de a felszin alatt még mindig őt szereted! valahogy jelezd felé, pl ugy hogy szakitasz a barátoddal, ha tényleg azt érzed, hogy a régit jobban szereted. sok sikert ;)
2011. márc. 19. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:

még mindig szereted őt!

a pasidról meg azt hiszed hogy leribancozna...

2011. ápr. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!