Kinek volt már "tiszta álma", amikor rájön hogy álmodik és úgy álmodik tovább?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a téma. Élménybeszámolókat szeretnék :)2011. márc. 8. 12:31
21/23 Hayka01idegen válasza:
én ezt tökre imádom azt csinálok amit csak akarok tökre buli :DDDD
22/23 Bbarbyyy válasza:
Igen, volt már olyan, hogy megálmodtam azt, hogy álmodok, de sosem akartam irányítani az álmot, hagytam, hogy "sodorjon az ár". Mikor álmodok, és erre álmomban rájövök, általában semmit sem csinálok, csak gondolkozok, és nem sokkal utána felébredek. :S
23/23 anonim válasza:
Este 8 után jöttem haza az egyik havertól, és vacsora, tévézés, mosdás stb.... után lefeküdtem.
Álmomban jöttem haza a haveromtól, de már negyed 12 körül volt az idő. Jött szembe egy csaj. Először nem akartam vele foglalkozni, mert siettem a buszra. De utána beugrott, hogy én már hazaértem, és lefeküdtem, tehát most álmodom, így nem kell sietnem a buszra. Így megöleltem a lányt, talán még csók is volt... A pikánsabb részletek elmaradtak, mert felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!