Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmomba mért nem tudok...

Az álmomba mért nem tudok gyorsan futni? Ti tudtok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 13:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én álmomba egy idő után rájövök, hogy álmodok és ha vmi rossz akkor direkt becsukom a szemem és próbálok felébredni

sokszor sikerül

am én se tok futni

2011. márc. 4. 14:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Én sem tudok. Ilyenkor úgy érzem, mintha nem lenne erőm, valami megbénítana. Általában akkor álmodok ilyet, ha nagyon fáradt vagyok.
2011. márc. 4. 15:18
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha kellene én sem tudok futni.

Viszont én meghalni sem tudok álmomban.Általában ha zuhanok le, mielőtt földet érek felébredek.Ez is bosszantó.

2011. márc. 4. 18:17
 14/20 anonim válasza:
igen az utolsónak igaza van én is szívesen megnézném a zuhanás végét csak hát felébredek. Amúgy én se tudok gyorsan futni sőt alig tudok de ez érdekes h mindenkinek így van
2011. márc. 4. 18:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Én szerintem tudom. Én se tudok, ha menekülni kell, de egyszer, amikor vámpír voltam, akkor tudtam, hogy tudni fogok, és elképesztő gyorsasággal futottam! Azt hiszem, ez azért van, mert félsz valamitől. Ne felejtsd, az álom a tiéd, az van, amit te mondassz. De lehet, hogy túl sekélyes az emberi fantázia a futás után következő meneküléshez, mert amikor én ezt tettem, ugyanúgy felébredtem, mint amikor elkapnak!
2011. márc. 4. 18:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Én se tudok futni, sőt sikítani se :S De repülni igen .
2011. márc. 4. 21:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Futni ha kergetnek nem birok de ha bezárnak valahova akkor beszélni sem birok... Pár hónapja még azt hittem egyedül vagyok ezzel, de most hogy mondjátok soha sem futottam gyorsan álmomban, ha nem kergettek akkor sem...
2011. márc. 14. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nagyon sok repülős álmom van, de szerintem vol már olyan is hogy nem birtam menni és egyszer csak elkezdtem felemelkedni, jó ha menni nem birok akkor majd repülök...
2011. márc. 14. 18:20
 19/20 anonim válasza:
Képzeld, én tudok gyorsan futni álmomba! De amint felgyorsulok, egyre jobban feljebb emelkedek, majd elkezdek repülni..
2011. márc. 31. 20:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Van egy olyan jelenség az alvás közben, amit "légzőgörcs"-nek hívnak.Ez igy történi:

Valami olyat álmodik az ember, ami, ha valódi lenne, sok levegőt igényelne. PL: futás. Azt álmodom, hogy futok, kapkodom a levegőt, teleszívom magm sok levegővel. Csakhogy valójában nem futok, tehát nem használom el azt a sok levegőt. Így a tüdő, és méginkább a vér oxigénszintje telítődik, vagy legalábbis több annál a bizonyos mennyiségnél, amelyet küszöbnek értelmezhetünk. Tehát kialakul egy nagyon magas oxigén szint, és a tüdő emiatt nem akar több levegőt. Nem váltódik ki a légzőreflex. Így tehát az van az álomban, hogy mindjárt megfulladunk. Nem tudunk megnyikkanni, pedig visítani szeretnénk, stb. Ám egyszercsak elfogy az oxigén fölöslegs része, kiváltódik a légzőreflex, és minden megoldódik.

2011. máj. 8. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!