Mit jelent, ha a lánybarátommal szexelek?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok.Azt álmodtam,h a szobám ajtajában álltunk és ő ráfogott a péniszemre és elkezdte simogatni.Utána elkezdett orálisan kielégíteni,miközben a feneke a fejem mellett volt.Majd megfogtam a combját és áttettem a fejem fölött.69-es pózban folytattuk.És hirtelen felijedtem.Van barátnőm is2011. febr. 10. 17:07
2/8 anonim válasza:
azt ne mond hogy nem tetszik egy kicsit sem?!
3/8 anonim válasza:
Na ezért nem létezik fiú lány barátság.Az egyik tuti akar szexet előbb utóbb.Sajnálom a barátnődet,hogy elhiszi ezt a csak "barát barátnőm" dolgot.
4/8 A kérdező kommentje:
Tény és való,h jó csaj!De már vagy 5 hónapja nem láttuk egymást.És csak úgy feltűnt az álmomban!Régen a szexuális témákat is kibírtuk beszélni.Szőke haj,vékony formás fenék,mellei nem valami nagyok (elég kicsik)!De mindig is beindított amikor elkezdett németül beszélni,mivel sokáig kinnt volt németben és megtanult perfektül.
2011. febr. 10. 17:26
6/8 anonim válasza:
Kíváncsi volnék az is ennyire érdekel mikor mit jelent,ha a barátnőd valamit mond.Amit elsőre nem értesz.Mert esetleg kétértelmű...mert valami nem tetszik neki,vagy mert megbántottad.
7/8 tetris válasza:
Látod, a tudatalattidból csak előjönnek az igazi érzések, amiket eddig elfojtottál. A valóságban nagyon is kívánod ezt a lányt, bár kettőtök között "hivatalosan" csak barátság van.
8/8 A kérdező kommentje:
Vmit csak takarnak az álmok,mert pl 11-én láttam a buszról ezt a leányzót!Pedig 5 hónapja egy pillanatra se láttam. :-D
2011. febr. 12. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!