Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, hogy sokat...

Mit jelent az, hogy sokat álmodom azt, hogy szexelek valakivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdeni, hogy szerintetek mit jelenthet ez az álmom. Mostanában sokat álmodok egy bizonyos személlyel, aki fontos az életemben. Jó barátok vagyunk, de volt közöttünk több is ennél, de ő végül a barátnőjét válaszotta helyettem. Kavartunk picit, de így ennyi. Viszont én már nem tudom, hogy csak azért akarom őt, mert elérhetetlen vagy tényleg tetszik. Mostanában pedig sokat álmodok vele, és legtöbbször azt, hogy lefekszünk egymással. Eléggé heves a szex, és általában rögtön egymásnak esünk. Még nem voltam senkivel se szexuálisan, és az álom minden apró részletére se emlékszem, viszont arra igen, hogy nagyon jó. Már egy vagy két éve maszturbálok hetente minimum egyszer, esetleg lehet ennek köze hozzá? Vagy csak vonzalomról van szó, és mivel ezt az életben nem tudom megvalósítani, az álomba vetül ki? Szerintetek?

16/L

Kérlek a bunkó, paraszt és hülye válaszokkal kíméljetek meg. Csak kíváncsiságból írtam, hogy ki mit gondol erről :) Köszi!

2011. ápr. 11. 17:16
 1/7 anonim válasza:
56%
Ez tök normális ilyen korban... Csak annyit jelent, h már vágysz a dologra:D És h miért pont ő azt neked kell tudnod.
2011. ápr. 11. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
nincs ebben semmi különös, jelentheti azt,h. csak úgy általánosságban vágysz a szexre, v. konkrétan ahhoz a személyhez vonzódsz.
2011. ápr. 11. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
F@szhiányod van.
2011. ápr. 11. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Vágysz a szexuális kielégítésre.
2011. ápr. 11. 17:56
 5/7 Bretso ***** válasza:
38%
Viszket a sunád.
2011. ápr. 11. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
berreg a verebed
2011. ápr. 11. 18:45
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes hozzászólásokat -.-"
2011. máj. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!