Miért álmodok sokszor olyat, hogy álmomban szexelek?
vagy normálisan csináljuk, vagy extrémen, visz van hogy öreg/idősebb pocakos dohányos erőszakos pasi, mindenáron meg akar toszni, de sosem sikerül neki... én meg olyankor csak állok, és nézem a földet... és SEMMIT nem csinálok, viszont nem akarok/tudok elmozdulni
ezek miért vannak?
"Nem kaptál esetleg valami egészségtelenül keresztény nevelést?"
Ez nagyon jó! :D:D
Köszönöm a válaszokat!
Hát szexuális téren elég vicces, de én nagy étkű vagyok.
Jelenleg No-ban vagyok, messze a páromtól, amiket írtam, gondolom amiatt vannak, viszont tényleg gyakori, akkor is ha otthon vagyok, hogy úgy ébredek fel, hogy teljesen be vagyok gerjedve.. ill. egyszer volt egy spontán orgazmusom... éss.. hát ijesztő volt...
a szereplők nem tudom hogy kicsodák. inkább az érzések azok, amik nagyon élesek az egészben...
És hiába van kielégítő szexuális életem, volt, hogy felkeltem reggel, és szó szerint rámásztam a másikra, mert teljesen be voltam indulva....
talán egy jó psziho kéne?
A katolikus nevelésem meg meg van, igen.. köszöni szépen remekül van... az egész család olyan, egyedül a mi családunk lóg ki belőle... így talán csak az árnyéka vetül ki rám...
talán.. nem tudom :D
Durva :)
Amúgy szexről én is rengeteget álmodom, és tök extrém pózok meg erotikus helyzetek, és sokszor nem is a párommal álmodom, hanem mással. Nem tudom, ennek mi lehet az oka, mert egyébként eszembe nem jutna megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!