Mit jelenthet? (lent)
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy volt valami rituálé féleség a házunkban nemtudom miért- és meg akarta egy ember ( 40 éves körül lehetett) erőszakolni az 1 éves (múlt) kisöcsémet! Hihetetlenül féltem.. Találtam 2 kést, fogtam és összeszurkáltam mindenhol az embert, ahol csak értem.. De semmi. Nem halt meg, egy kicsit vérzett csak. Akkor anyukámék hazaértek, semmit sem szóltak, fogták az embert betették a szekrényembe (!) elmentek, hogy keresnek egy helyet ahol biztonságban lehetnek, engem meg ott hagytak a házba egyedül, hogy vigyázzak nehogy kiszökjön az ember.. Utána felébredtem.2011. febr. 10. 00:26
1/5 anonim válasza:
Én azt álmodtam tegnap éjjel, hogy a Harry Potter valóság volt és felvettek a Roxfortba. Az évnyitó lakoma helyett elkalandoztam a pincébe, ahol rámüvöltött egy Voldemort-szerű hang, majd zöld fény villant és felriadtam. Mit jelenthet?
2/5 A kérdező kommentje:
Hogy huzzál innen :)
2011. febr. 10. 00:58
3/5 anonim válasza:
Betették a szekrénybe :D:D Nem tudom miért mániája az embereknek jelentéseket keresni minden hülye álomba.
4/5 A kérdező kommentje:
Én sem. Én csak kiváncsiságból írtam ki.. Még sosem kérdeztem meg, mi-mit jelent. Csak itt látom, hogy mindenki megkérdez pl. olyanokat, hogy "fájt a fa**om, mit jelent" ...... meg ilyesmik. És gondoltam akkor már az enyémre is tudja valaki a "választ" :))
2011. febr. 10. 01:29
5/5 anonim válasza:
Természetes testvéri féltés van benned gondolom, és
viszont emiatt kicsit úgy érzed veled kevesebbet foglalkoznak ? Mármint igaziból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!