Ennek mi lehetett az oka?
Szóval régebben is álmodtam már ilyet, elég sokszor, de ez még furcsább volt, mert ez egy álom az álomban a sokadikon. Vagy lehet nem is álmodtam, de ha ébren lettem volna, akkor nem kínzom magam így. Na, a lényeg:
Azt álmodtam, hogy alszom, úgy ahogy igazából is szoktam, kezemben a távirányító, meg a plüssömet ölelem. És egyszer csak felébredtem és olyan mértékű félelem tört rám (álmomban), hogy remegett mindenem. (Megj.: amúgy is szoktam arra ébredni, hogy remegek). Aztán be akartam kapcsolni a tv-t, és be is kapcsoltam, aztán megint felébredtem (tehát álmomban már másodszor ébredtem fel), és arra gondoltam, hogy "ezt tuti álmodtam, mert nincs bekapcsolva a tv", de a félelem még mindig ott volt, meg a remegés. Aztán megint felébredtem, harmadszorra, és azt hittem mindkét előző "ébrenlétem" álom volt, mert megint nincs bekapcsolva a tv, megint bekapcsoltam, mert egyszerűen rettegtem valamitől. És ugyanez mégegyszer, aztán TÉNYLEG felébredtem.
Az a furcsa az egészben, hogy álmomban nem szoktam azt gondolni, hogy az előző álom volt, ráadásul tulajdonképpen azt álmodtam, hogy álmomban azt álmodtam, hogy álmodok. Vagy valami hasonló:D Elég érthetetlen, tudom, de nem tudom máshogy leírni. Nem hiszem hogy ez nem álom volt, mert mindössze 1órát aludtam összesen, mielőtt felébredtem volna, és ugye a tv nem kapcsol ki magától, ha lekapcsolóra állítom, akkor is fél óra a minimum, szóval egy óra alatt sehogy sem kapcsolhattam ki-be a tv-t ennyiszer. Szóval egyrészt ez lenne a kérdésem, hogy létezik e ilyen álom az álomban, és hogy mit jelent?
A másik meg, hogy mi lehet ez a rettegés (ez a legjobb szó, mert sokkal durvább, mint a félelem) álmomban? Nincs ott velem senki, meg semmi, és azt sem tudom meghatározni, hogy mitől félek, csak félek.
A harmadik kérdés pedig, hogy mitől lehet az, hogy, amikor felébredek, úgy érzem, hogy remeg mindenem?
Nagyon beleéled magad az álmaidba, eléggé kreatív lehetsz :D
Nézd meg az Eredet című filmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!