Mit jelenthet ez az álom?
Álmomban otthon voltam, éppen kint támaszkodtam a nyitott ablakban, és a tájat néztem, mikor sikolyt hallottam. A hang felé fordultam és egy csöppet sem bizalom gerjesztő ember nézett föl rám. Éppen végzett egy lány megerőszakolásával, ő sikított. Utána fölkiabálta nekem: "Most te jössz!" Pánikba estem, be akartam zárni az ajtót, de nem találtam a kulcsaimat, a retesz elromlott, a szüleim pedig eltűntek.
Mit jelenhet?
A sok erőszak ami a televízióból árad, az álomba is beleszövődik. Nyugodj meg. Ha normális életet élsz, nem fenyeget baj.
De nézhetjük úgy is, hogy tudattalanod figyelmeztet, nagyon rossz dologra akarnak rávenni - a rossz arcú -, mondjuk a drogra. Állj ellent, merj nemet mondani. Akkor NEM KÖVETKEZEL!
Semmi. Az otthonod a biztonságot jelképezi, az ablak a külvilágot. Félelem a külvilágból érkező támadástól, bántástól, amivel szemben az otthonod biztonságot nyújt.
Az jelképezheti, hogy ahhoz, hogy a külvilág ne befolyásolhasson, bánthasson, az otthon biztonsága, a személyiséged megerősítése nyújthat megoldást. A megoldás jelképe pl. a kulcs.
Egyszerű. Valószínűleg bizonytalanságot sugárzol magadból, és félsz, hogy kihasználják. Az elméd üzenete, hogy zárkózz kicsit magadba, gondolkodj el a dolgaidon, és ha megerősödtél, lépj ki az emberek közé. Sokkal jobb lesz. :)))
Jah, nem tudom szó nélkül megállni:
az első válaszolónak sürgősen orvos kell. Bár tiszteletben tartom a hittel élőket - magam is az vagyok, de ez szerintem egy szekta, ahol régen nem a hitről szól a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!