Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Idős néni álmodta:

Halott anyukája,testvére és egy ismeretlen férfi mentek be hozzá a lakásba,leültek,feketében voltak,értelmetlen dolgokat mutogattak,majd elmentek ugy hogy a karjukkal mutatták,hogy menjen ő is.

A néni azóta fél,hogy a halál hivja. (Elég idős és beteg is hozzá végülis)

Nem igazán hiszek az ilyenben,de már érdekel,aki ért hozzá,mond rá valamit?

Köszönöm

2011. jan. 31. 16:48
 1/4 anonim válasza:
Az nagymamámat is hívta álmában egy halott rokona, ugyanígy, a kezével intett, reggel elmesélte anyukámnak, és következő éjjel meghalt.
2011. jan. 31. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
lassan 2 hete álmodta (igaz azóta se alszik jól szegény)
2011. jan. 31. 17:17
 3/4 anonim válasza:
Szerintem sajnos nemsokára meg fog halni, vagy ilyesmi, mivel: halottak voltak, feketében voltak, és ha a halottak hívják magukhoz, az nem jó. Szerintem azt az idegen férfit már látta életében, csak nem emlékszik rá, mert csak olyan emberekről álmodhatunk, akiket már láttunk, még ha elfelejtettük is. De hogyha találkozik azzal a férfival, szerintem akkor kellene igazán félni. De nézd minden nap délután kettőkor a zone reality-n a beyond chance - sorsforduló című műsort, ha tudod, abban sokszor vannak ilyenek. Tudnék mesélni, ha szeretnéd, hogy írjak ilyeneket, amiket ott láttam, írhatsz nyugodtan privátban.
2011. jan. 31. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Amit akar, amiben hisz, az fog megtörténni.

Valóban lehet, hogy ez egy felkészítő álom, a halálra. Ha ezt gondolja, akkor hamarosan távozik. Önbeteljesítő jóslatként.

2011. febr. 1. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!