Azt álmodtam a héten kétszer is, hogy terhes vagyok. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg azért mert kb. 2 hétel ezelött atól féltem, hogy terhes vagyok?2011. jan. 29. 20:06
1/3 anonim válasza:
Szia!
Igen, ez attól is lehet hogy 2 hete féltél tőle, mivel az agy elraktároz minden olyan eseményt vagy dolgot amit szeretünk, vagy amitől tartunk. Nyugodj meg ha tudod magadról hogy nem csináltál olyan dolgot amitől esetleg egy nem várt terhesség bekövetkezne, akkor nyugodtan felejtsd el a dolgot és ne törd magad rajta, ne stresszelj:)!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és megprobálom elfelejteni :)
2011. jan. 30. 19:17
3/3 anonim válasza:
Ha nem csináltál olyat amitől terhes lehetnél akkor:dugás hiány tört rád vagy eleged van a dugából.Ha csináltál olyat:GYermekáldás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!