Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon miért igy álmodok?

Vajon miért igy álmodok?

Figyelt kérdés

Édesanyám meghalt és azóta még álmomban sem jelenik meg!

Azelőtt apám,anyám,tesóm megjelent az álmomban és most anyám halála után apám,tesóm sztintén meg szokott jelenni álmomban,de anyám nem.

Pedig én naponta gondolok rá és nagyon hiányzik.

Miért van ez?

2011. jan. 24. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Az álmainkat tudtommal nem mi befolyásoljuk - emiatt ne legyen bűntudatod!
2011. jan. 24. 11:24
 2/6 anonim válasza:

Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy: Ha valaki meghal, és vele álmodsz, akkor az azt jelenti, hogy már nagyjából feldolgoztad a halálát.

Már amennyire fel lehet az ilyet...szóval lehet, hogy e még nem igazán tudtad feldolgozni.

2011. jan. 25. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Még nem vagy túl rajta talán.

Azelőtt azért jelenhetett meg az álmodban, mert szerves része volt az életednek, tevékenykedett, alakított az életeden, a hangulatodon. Most eltűnt.

A gyász feldolgozását nem csak olyan álmokkal lehet elérni, amikben a halott megjelenik egyébként.

A halottakat nem kell feleslegesen előrángatni a sírból. Szimbólumként sokszor csak akkor jelennek meg, ha valamire figyelmeztetnek.

2011. jan. 26. 15:53
 4/6 anonim válasza:
Anyu több mint 1 éve halott és csak egyszer álmodtam vele sajnos:(
2011. jan. 28. 12:44
 5/6 anonim válasza:
az én nagyapám 5 éve hogy meghallt.. mégsem álmodtam vele egyszer sem:S:S pedig szinte ő nevelt fel.. minden hétvégén és minden szünetekben vele voltam.. és semmi..
2011. jan. 29. 06:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Először is részvétem :S

És szerintem igazuk van az előttem szólóknak.

Adj egy kis időt magadnak.

2011. jan. 29. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!