Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom? (lent)

Mit jelenthet ez az álom? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok és lesz év végen utolsó hét (júniusban) egy tábor Erdélybe...és úgy terveztem ott bevallom neki...de azt álmodtam valamelyik este h egy oknál fogva előbb kell megtennem (az álom az volt h terrosristák kaptak el de megmenekültem és menekülés közbe találkoztam alánnyal és ezt az egészet elmeéltem neki amit le is írtam ide) ...ha segíthet valamit 16 éves vagyok.
2011. jan. 16. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy jósálom volt. De majd kiderül.

Ami valószínű: nem bírsz várni, a tudattalan részeid most akarják a lányt és nem később. Vallj neki minnél előbb szerelmet, és akkor a kiránduláson nem kell stresszelned, sőt még emlékezetesebbé teheti az, hogy együtt vagytok.

2011. jan. 16. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ nem a tudat alatti...legszívesebben már holnap megtenném a vallomást...
2011. jan. 16. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi tart vissza?
2011. jan. 16. 22:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Elég sok minden...pl. Haverom is belevanzúgva aztán lehet hogy elrontja abarátságunkat (mind a lánnyal és a haverommal is) ilyenek :S
2011. jan. 18. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
milyen jó is vót gyereknek lenni. :)
2011. jan. 19. 09:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen úgy egy 40 év múlva én is ezt mondanám de most tinédzser ként én tragédiának élem meg :S ^^
2011. jan. 19. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Őszintén beszéld meg vele. Ha igaz barátod van, emiatt nem fog berágni rád, ha meg igen, akkor egy nagy f@sz.

Úgyis a lányon múlik, szeret-e téged, vagy sem.

2011. jan. 20. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!