Lelkiismeret furdalásom van egy álom miatt! Miért?
5hónap után hétfőn szakítottam a barátommal, mára úgy ébredtem hogy rémálmom volt, az álmom arról szólt hogy mentünk a barátom bátyjával kocsival, beült a barátom hátra, feltettem a lábam az ülésre, és a bátyja elkezdte nekem ott simogatni.
És lefeküdtünk ott a kocsiba a barátom előtt.
A spermáját, az ablakra spricelte, majd hátra néztünk, és mondott valamit a barátom és mondta hogy igen ő is kiverte magának, a gec* meg ott volt a kocsiban.:(
ááá és most tisztára szégyellem.
És lelkiismeret furdalásom van.
Miért álmodtam ezt.
Nem lehetett volna egy két részletet kihagyni?? Itt nem csak felnőttek vannak ám.
Kérdésre: Szerintem azért álmodtad ezt, mert még szereted a barátod. Vagy a bátyát szereted, de ha ez fel sem merül benned akkor csak egy álom volt. Mivel gondolom a szakítás számodra sem kellemesen zajlott
első vagyok:
Akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod, ez csak egy álom. És azért ezt álmodtad mert egy szakitás a szakitó részéről sem kellemes. Gondolom sokat gondolkoztál rajt hogy most vége, vagy még nem. De ha nincs tovább akkor lépj túl. ne emészd magad
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!