Mit jelent ha a barátnőm azt álmodta rólam hogy állok a vasúti síneken és a vonat jön?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 10:20
11/18 anonim válasza:
attól fél hogy elveszít.talán a vonat úgy jön a képbe,hogy utazol ahhoz hogy találkozzatok.nem?
12/18 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ott, abban a helyzetben látna legszivesebben.
13/18 A kérdező kommentje:
Hamarosan találkozunk,igen.Miért vagytok ilyen pesszimisták?Ott látna szívesen.És ha az elhunyt mamámmal álmodok?Ő is a mennyben látna szívesen?Vagy mi?Szerintem az álmoknak igenis vannak jelentésük.Az olyan emberek válaszára gondoltam,akik hisznek ebben.Igaz,ezt nem írtam le...Nem gondoltam hogy ennyi logikátlan ember van....Hmmm...
2009. febr. 1. 01:31
14/18 anonim válasza:
Logika? :D LOL
Hol az álomfejtésben a logika?
15/18 anonim válasza:
hát érdekes...
aki bunkó módon leszólnak meg hülyeségeket írnak azokat felpontozzák..
én megnéztem az álmoskönyvben mit jelent- 0%-ban hasznos.csak azért mert normális választ adtam.a fene se jön ezért erre az oldalra...
16/18 anonim válasza:
Se annak nincs igaza, aki álmoskönyvekből nézi a jelentést, se annak, aki szerint nem jelentenek semmit az álmok. Jelentenek valamit, de csak annak, aki álmodta. Nem lehet egy sémát ráhúzni. Egy pszichológus mondhatná meg maximum a jelentését.
17/18 anonim válasza:
Ha elugrottál, annyit, hogy jók a reflexeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!