Mit jelent ha a barátnőm azt álmodta rólam hogy állok a vasúti síneken és a vonat jön?
Azt, hogy nyugtalan éjszakája volt.
Vagy a halálba kíván téged.
Esetleg azt, hogy ő már tudja, hogy öngyilkos leszel.
szerintem sincs különösebb jelentősége...Van ki ha valamit álmodik akkor megvalósul vagy ilyesmi de az is ritka,épp azért ÁLMODSZ mert arról ÁLMODOZIK azt szeretné kívánni vagy csak egy rossz rémálom amkit nem szeretne soha megvalósítani!Ezért vannak álmok amik szépek mint a mesékbe vagy bármi ilyesmi és vannak RÉMálmok amik erről szólnak.És van aki megálmodja a napjait vagy elképzeli de ez is azért van mert aarra nagyon erősen koncentrált és az még talán megvalósítható dolog.Aki akar valakit/valamit az ha erősen rágondol akkor az övő is lehet.(persze nem mindig de előfordul az ilyen csak kivánni akarni kell)
De a leírtak látván ez nem fog megvalósulni max ha utál...de azt meg kétlem ha jó barátok vagytok! Csupán csak rémálom volt.! :)
előző volnék:
--------------
persze vannak azok a babonák vagy mondások h ha valaki foggal vagy mivel álmodik az nem tudom mit csinál de ez szerintem nem jelent semmit. ez mind SZERINTEM!!!
üdw: ekkahbabah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!