Miért álmodom szinte állandóan ezt?
Mostanában hetente többször is azt álmodom, hogy álmomban tudom, hogy én most igazából alszom a valóságban, és fel akarok ébredni, de nem tudok. Csak álmomban fekszem az ágyon bénultan, a szoba körülöttem ugyanaz, mint valóságban (szóval akár azt is képzelhetném álmomban, hogy ez a valóság, de valahonnan tudom, hogy álom), és nem tudom megmozdítani sem a kezem, sem a lábam. Amikor sok küszködés után végre mégis megemelem a kezem pár centire, érzem, hogy mintha az egész testem ólomból volna, olyan nehéz, és lassú minden.
Aztán érzem azt, hogy mintha egyre lentebbről jönnék felfelé (szintről-szintre) a valóság felé, és egyszercsak felébredek.
Rettentő nyomasztó tud lenni, és mindig félek, hogy ezt álmodom, hogy nem tudok felébredni.
Tudod hány ember szeretné ezt átélni?
Örülj neki, hogy megtapasztaltad, hogy Te és a tested nem ugyanaz.
A legtöbb ember tudattalanul lép be az álmok világába (asztrálvilág), ott zajlik az úgynevezett álom. És tudattalanul jön vissza a testébe, amit ébredésnek hívunk.
Kaptál egy lehetőséget, hogy tudatosan mozogj a világban a tested nélkül. Ez fantasztikus dolog! Örülj neki, és kisérletezz óvatosan. Bár nekem is sikerülne! Nem kell félned! Csak tudatos maradsz, amikor a tested elalszik.
Én szinte minden éjjel álmodom, van, hogy éjjelente többször is, többfélét, és eddig ilyen sosem volt.
Azt hiszem, ez az eset először tavaly augusztusban fordult velem elő, aztán néha-néha 1x-2x, de mostanában egyre gyakoribb.
Ez a gyakoriság jelenthet valamit?
Amúgy én azért nem örülök ennyire ennek a helyzetnek, mindig félek.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!