Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, hogy soha nem...

Mit jelent, hogy soha nem álmodtam még azt, hogy repülök?

Figyelt kérdés

pedig nagyon gyakori

20/L

2011. jan. 9. 13:26
 1/5 Bretso ***** válasza:
41%
Meleg vagy. Sajnálom.
2011. jan. 9. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Még soha nem éreztem ahhoz hasonló boldogságot mint amikor azt álmodom, hogy repülök! Szerintem ez nem jelent semmit előbb-utóbb mindenki álmodik ilyent.

Próbálj meg elalvás előtt erre gondolni hátha sikerül.

2011. jan. 9. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
honnan tudod? lehet, hogy csak nem emlékszel rá:D
2011. jan. 9. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

én se álmodtam még olyat hogy repülök. Csak olyat hogy ugrálok, egyre magasabbra.

És akkor mivan? Semmi! Naugye! Nem? Hát de! Mer mér? Nem? DE!

2011. jan. 9. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Annyira elegem van ezekből a mit jelent ha... kérdésekből. Nemrég volt olyan, hogy mit jelent ha innen nem lehetett látni a napfogyatkozást? Jesszusom... Már az is jelent valamit ha ma nem sárga, hanem piros bugyit veszek fel? Vagy ha leesik a csattom a földre? Már mindennek kell jelentenie valamit??? Hát persze, itt már minden csak a mágiáról szól. ez a sok hülye ember....
2011. jan. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!