Most ez egy képesség, vagy én reagálom túl?
12:35
Miből gondolod, hogy nem tizenéves? Miből gondolod, hogy nincs hobbija? Miből gondolod, hogy nem menő?
Attól,hogy valaki feltesz egy ilyen kérdést,az nem azt jelenti,hogy az illető egész álló nap ilyenekkel foglalkozik,meg nincs is élete már ezen kívül...Meg stb...Bírom,hogy ezen az oldalon folyton csak ítélkeznek az emberek...ismeretlenül...pár betű alapján...
Ez mar tulreagalas:
Ha eltuntek a ruhak,es te mar sejtetted h a tesodnal vannak , nah es ezt megalmodtad.
Amugy velem is van ilyen de az efele kepesegek nem ilyenek.
Én sokszor olyan problémákra találom meg álmomban a megoldást, amire józan ésszel egész nap kerestem, de nem találtam a választ.
Itt nem képességről, inkább arról van szó, hogy egy megváltozott tudatállapotban az agyad újra értelmezi a kapott információkat, ebből kreál egy álmot, ami vagy megoldást nyújt a problémára, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!