Mit jelent ha álmomban elöl a felső fogaim hiányoztak?
azt, hogy 3 gyereked lesz, ebből az egyiknek nem lesz felső fogsora
amúgy boldog karácsonyt!
Fogak
Funkciójuk agresszív, ám szükséges. Lelki emésztéséhez, szexuális mûködéséhez is nélkülözhetetlen némi agresszivitás. Népi hiedelem. A fogak kiesése önkielégítést jelezhet. Az ókori álmoskönyvek a családtagok jelképezõiként említik. Artemidoros. A szájüreg egy ház, a fogak a lakói, jobbra a férfiak. Nikephoros. Egy fog elvesztése: rokon halála. Cayce. A kimondott szavak. Egy álmodó. Feleslegessé válás, magány. Aeppli.Szexuális erõt ígérnek (ha egészségesek, erõsek).
Köszönöm a válaszokat!
Első válaszoló:hogy jött ez a bolond ötleted,hogy 3 gyerekem lesz?
Szerintem irtó nagy f*szság az álomfejtés. Én úgy vagyok vele, hogy azt álmodom, amit szeretek, ami nyomaszt, amit láttam aznap/vagy azelőtt. Pl. érettségikor állandóan azt álmodtam, hogy érettségizek, még utána is, mert nyomasztott. Sokszor álmodok értelmetlent, pl. az alapján, amit egy filmben láttam este. Sokszor ugrok ki ablakon álmomban, hogyha valaki üldöz, mert tudom, hogy lom és úgy menekülhetek, nem halok meg.
Iszonyatosan féltem a fogaimat, ezért szoktam olyat álmodni, hogy kiesnek, de csak azért mert a való életben is ettől félek. Félek, hogy terhes leszek, ezért nem 1x álmodtam már olyat, hogy teszteltem és pozitív lett. :D
Sokszor álmodtam halott állatainkkal, vagy rokonainkkal, mert hiányoznak, meg mert látom a számítógépen a képeiket. De csak ennyi....
Az álmok abból születnek, amiket érzel, látsz, átélsz naponta. Ezek mind hatással lehetnek az álmaidra és egy egy téma bele is kerülhet, mint pl nálam, hogy félek, hogy elveszítem a fogaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!