Mit jelent ha? (Lent)
Egyszer vagy 3 napig azt álmodtam hogy hogy egy banda üldöz és mindig elkapnak, ha egyedül vagyok, ha nem. Az egyik tag az a Heim Pál kórházból ismerős (neki is eltört a keze és őt többször is láttam a kórházban). A másik ismerős tag a suliból a szerelmem osztálytársa és szerintem a szerelmem is a banda tagja volt de nem biztos.
Egyszer azt álmodtam hogy anya elküld haza a lakásba. Megyek az utcánkban már majdnem a ház előtt vagyok és elkapnak. Volt olyan is amikor azt álmodtam, hogy a tanárom valami lagzi szerű ebédet teapartival szervez és én is segítettem a többieknek előkészülni a partira. Aztán elkezdődött, végződött és asszem a végén valami kitűzőt kaptunk. (az osztályunknak bolt ez a buli) Én az egyik bnőmmel és néhány osztálytársammal tovább maradtunk. Jut eszembe! A bulin valamiért ott volt az a banda és úgy emlékszem hogy volt aki mellém ült, volt aki mögém. A végén mint mondtam tovább maradtunk de szerintem ők kimentek egy időre. Aztán a bnőmmel beszélgettem és bejöttek a fiúk és megpróbáltak elvinni de én erősen szorítottam a bnőm kezét meg asszem a tanáromét is de végül sikerült megint elvinniük. A többi esetre nem emlékszem...
SEGÍTSETEK!!! MIT JELENTHET EZ?
azért írtam ide, mert nincs benne az álomkönyvemben...
Köszi a választ!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!