Az erotikus álmok jelentenek valamit?
Figyelt kérdés
Kétszer is ugyan azt álmodtam.Először egy ismeretlen lányt elégítettem ki orálisan.Felriadtam,de nem sokkal később ismét álomba szenderültem,és már egy ismerős lány volt a szereplő,az előbb leírt szituációban.
Éreztem az ízeket,az illatokat és elég különös volt az egész.Teljesen valósághű volt...
Ami viszont érdekes,hogy mikor felébredtem "nyugodt" voltam és a lepedő sem volt összerondítva.Tehát nem az a tipikus pasibaj amire mindenki gondolna. :)
Lehet a késői vacsora miatt volt,nem tudom.Minden esetre ma korábban fekszek le:)
Szerintetek ez jelenthet valamit?
21/f
2010. dec. 13. 19:57
11/11 anonim válasza:
Érdekes de nekem csak 1x volt ilyen erotikus álmom, akkor is csak fekete fehérben :(... Cserébe viszont nagyon jól nézett ki a hölgy :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!