Mit jelentenek az erotikus álmok?
Jaj igen én olyan csodálatosat álmondtam, elmesélem:
Épp a bátyámmal beszéltem, amikor eszembe jutott hogy jaj nekem még el kell menni a fogorvoshoz mert a bal hátsó fogam már jóideje rossz (egyébként nincs rossz fogam, ez sem rossz de álmomban úgy éreztem hogy már egy ideje rossz) és lementem a földszintre mert ott volt a fogorvos -.-' (ezt a marhaságot :-DDD) és egy nagyon helyes pali volt olyan 40es és úgy nézett ki mint Dr. Freeman a Half Life-ból :-DDD (ez ilyen személyes perverzióm) és a fogaim helyett megcsókolt *.* :-DD és olyan jó volt mert tökre éreztem is és jól magához ölelt és éreztem a hasát a hasamon meg minden és épp folytatni akartuk amikor bejött a lánya (meg felesége is volt és ezt tudtam csak nem érdekelt minket ) és elrontott mindent :-DD... aztán jelenetváltás volt és ott voltam a pasimmal egy társadalomban éltünk akik a fák tetején laktak vagy sziklába vájt kis lyukakban ami vicces mert nagyon fejlettek voltunk ám és tudtunk repülni is szárnyak nélkül és a pasim nagy góré volt köztünk, olyan mint Neo Zionban, mindenki imádta, és a saját kis kőlyukunkban voltunk és épp szexelni akartunk, és ő is megcsókolt és azt is éreztem, és maxijó volt mert valami olyan "képzésen" volt ahol pont a jó szexet tanítják, ilyen spirituális agyhullámos "élvezz élvezz élvezz!!!" dolog és maxijó volt, és láttam magam előtt a fejemből kijönni a beszélgetős buborékokat mint a SIMS-ben mindenféle szívecskével, aztán jöttek a terroristák és a pasimnak ugrani kellett hogy megmentse a világot engem meg addig kinyírtak :-SSSS ... a pasim (az igazi) puszija keltett fel ahogy azt mondta: azt asztalon a kávé kicsim megyek dolgozni és olyan kár volt hogy már felébredtem :-( na szóval vannak ilyenek ^^
Az első hozzászóláshoz inkább nem fűzök semmit. -.-"
A második, és harmadik válaszolóknak köszönöm, hogy normálisan válaszoltak. :D
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:10
Miért lenne beteges? :) Nincs párom lassan két éve. Csak azért nem fogok senkivel se ágyba bújni, hogy azokat a szükségleteimet kielégítsék. Akkor már inkább marad az is, amit álmodtam, csak nem vibrátorral, hanem kézzel.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!