Az alvásparalízis mennyire gyakori? Sok embernél van ilyen?
velem hasonló, de nem alvás paralízises élmények estek meg.
szerintem ezzel a szóval a pszichológia -orvostudomány elmismásolja a problémákat.
Kissé kinőttem a kamaszkorból sajnos és az a furcsa, hogy át tudom élni akár ma este is ha akarom (nem szoktam akarni a következőkben leírtak ellenére sem.) Akarja a fene mert nem épp kellemes volt (az eleje most sem az), inkább kiszolgáltatott érzés.
Az egyik ismerősöm azt tanácsolta, hogy legközelebb ez történik velem ne akarjak hadakozni (mert önkénytelenül is ezt teszi az ember) ellene hanem lazuljak el "sodrodjak vele". Először elkezdtem(volna) "kapálózni" de aztán eszembe jutottak a szavai.
NA EMBEREK EZT KI KELL PRÓBÁLNIA ANNAK AKIVEL EZ MEGSZOKOTT TÖRTÉNNI !!!
OLYAN DOLGOT LÁTTAM EMBEEEEER.........DE AZ ÉRZÉS IS AZ ELLENKEZŐJE VOLT AZ EDDIG MEGSZOKOTTAKÉNAK.
Még mielőtt bár melyik humorherold elkezdené, hogy ne szívjak ennyi kokOt stb. megjegyzem : nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem használok semmilyen tudatmódosító szert sem és nem vagyok szektás sem!
Kíváncsi vagyok a fejleményekre, ha valaki kipróbálná !
Utolsó: Waaaoo! :)
Én is átéltem a paralízist , még tini koromban többször is. Nagyon féltem tőle,nagyon paráztam hogy az UFO-k voltak :D aztán mikor barátnőimnek elmeséltem akkor megnyugvásomra ők is azt mondták ,hogy már ők is átélték ezt 1-2-szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!