Mit jelenthet ez az álom? Lehet hogy előző életemben voltam?
Elnézést. Csak úgy fel tudom magam húzni a sok primitív állaton,akik csak is azért jönnek fel ilyen oldalakra hogy másokat kritizáljanak, mert önbizalomhiányuk van.
Én komolyan kérdeztem, és eztért normális válaszokat kérek!
Első gondolatom nekem is az volt, hogy igen ez egy előző életmorzsa lehetett.
De lehet más szempontból is értékelni a látott képeket:
Futunk: vagyis, halad az életünk, az események gyorsan, sietősen követik egymást.
Rácsos kerítések: vagyis, azok az akadályok, gátak, amelyek az életünkben elénk kerülnek, amik frusztrálnak, idegesítenek, amik miatt az életünket korlátok között kell élnünk.
Vasúti sínek: mások életútja, sorsa lehet, mivel te, a sínek mellett futsz, ezért gondolom, hogy mások útját jelentheti.
Emberek kerülnek ki a vagonokból: hát ez nagy fejtörést jelent, hogy mire utalhat. Talán az életed során a jövőben bekövetkező találkozásokat, akik majd utadba kerülnek, ezek az ismeretleneket jelentheti?
Az álom jelentését mindig szibolikusan kell értelmezni, hiszen sűrített jelentés tartalommal bír. Sok mindent bele lehet magyarázni, hát az én magyarázatom egy közülök.
Köszi, ilyen válaszokat kérek!
Igazad lehet, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!