Az miért van hogy ha valkinek meghal valakie és ő beteg akkor azzal álmodik hogy az aki meghalt a fényben várja bemegy és meghal?
jó kérdés, erre a kérdésre különféle világnézettel rendelkező egyének különféle válaszokat tudnának adni:)
nagypapám rákban halt meg, az utolsó hetekben ő is a rég meghalt családtagjaival álmodott, és amikor ébren volt úgy beszélt róluk, mintha épp most találkoztak volna a valóságban...persze az utolsó időszakban már nem volt teljesen tudatánál, de azért ez tényleg érdekes. miután felébredt, mesélte, hogy miket mondtak neki a testvérei, mi van velük, hogy vannak stb.
Tavaly novemberben halt meg az édesapám bátyja...
Alkoholista volt, tönkrementek a szervei, nem bírták a sok mérget.
Egyszer Vele álmodtam, hogy Apu azt akarta, hogy találkozzak Vele, mert utoljára kb. 2 éves koromban láttam Őt. Az volt a találkozásunk oka, hogy elmegy egy olyan helyre, ahonnan többé nem fog visszajönni...
Nem tulajdonítottam az álomnak különösebb jelentőséget.
Egy héttel az álmom után, Apumat hívta a Nagyi, hogy a testvére rákos, és nem tudják megmenti...
Nagyon meglepődtem, hisz pont egy héttel előtte álmodtam Vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!