Miért álmodom mindig ezt a fogamról?
Augusztusban ki kellett műteni az egyik fogam. Azóta harmadjára van ugyan az az álmom: becsukom a szám, összenyomom a két fogsorom, és kiporlanak a fogaim. Még a hangját is hallom, ahogy ropog, rettenetes...
Mitől lehet?
A válasz megírásának időpontja: ma 20:39
Köszi!
Amióta volt egy durva bicaj balesetem (2005) az első 6 fogam ki van pótolva, de a felső metszőfogaim a leginkább sérültek. Azóta minden évben letörik a bal oldali és persze meg kell csináltatnom. Amióta ez van Én is rengetegszer álmodom azt, hogy a fogaim sorra kihullanak, elporladnak stb...Én egyrészt ezt annak tudom be, hogy túlságosan aggódok azért, hogy mikor fog újra letörni stb...de persze ennek muszály volt utánaolvasnom, miután ez eléggé gyakori álom nálam. Csak negatívumokat olvastam, többek között fájdalmas veszteség, néhol halállal is kapcsolatba hozták.
Bocsi, egy kicsit hosszúra sikerült a mondókám, csak gondoltam, mivel hasonló cipőben járunk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!