Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van egy naon furi álmom, naon...

Van egy naon furi álmom, naon senkit nem ism belle. Elmondom. Szerintetek mit jelet?

Figyelt kérdés
Itt voltam bent a szobába és néztem a tv-t meg olvastam egyszer kintről nagy zuhanás halacódott és kirohantam nem láttam semmit. Nem jöttem vissza mert találtam egy ismeretlen könyvet. A halálról szólt este fele mentem be a szobába mindenki bent volt és zokogott.Láttam ott egy koporsót. Kinyitottam megnéztem ki van benne. Egy magas szőkehalyú nő volt benne. Csak néztem mert nem ismertem. Égett a tűz és apa rakott rá szenet( de nem is azzal fűtünk) és utána piros lett a keze vagyiss véres. Én még mindig csak a holt testet néztem. Egyszer csak megszólalt a holt test: " Így akarsz látni meghalni" én ezt súgtam neki " nem de már meghaltál" ő ezt mondta "tudom de menj ne nézz rám" kirohantam. Majd sírva ébrettem és ez mind azután volt hogy a mamám meghalt!
2010. nov. 14. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre van egy jó módszer, hogy többet ne álmodj ilyet, mégpedig az, hogy elkezded olvasgatni a magyar helyesírási kézikönyvet és bejársz nyeltanórára.
2010. nov. 14. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
B*szd meg a helyesírásodat! Ezt a szánalmat olvasni is fájdalmas volt!
2010. nov. 14. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez az egész azt jelenti, hogy meg kéne tanulnod írni és olvasni, mert különben VÉGED.
2010. nov. 22. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!