Miért álmodta ezt? Ez számomra olyan mintha nem bízna meg bennem!
Figyelt kérdés
A barátom mesélte hogy nagyon rosszat álmodott, az álmában én, a barátom és a legjobb haverja szerepelt.
Azt álmodta hogy én és a haverja ültünk a buszon,és ő szállt felfele a buszra, mikor a barátja mondta nekem hogy csókoljam meg, én mondtam hogy ne mert itt van, és aztán mégis csak megcsókoltam.
Mikor mesélte nagyon ledöbbentem.Szerintem nem bízik meg bennem.
2010. nov. 7. 17:25
1/7 anonim válasza:
Ha egy álom miatt ennyire kibuksz gondolom nagyon jó a kapcsolatotok...
2/7 anonim válasza:
A múltkor az én pasim azt álmodta, h megcsalom egy vámpírral! Jót nevettem rajta:)
3/7 A kérdező kommentje:
első válaszadó.Arra gondolsz hogy nem jó a kapcsolatunk???
2010. nov. 7. 18:41
4/7 anonim válasza:
Hülyeség egy ilyen álom miatt kibukni. Az én párom egyszer azt álmodta, hogy megvert. Most azt kéne hinnem, hogy mérges volt rám a való életben? Baromság, emiatt akkor kéne aggódnod, ha éretlen a párod.
5/7 anonim válasza:
Ha most egy álom miatt streszelsz,akkor max a felszínen van minden rendben.
6/7 anonim válasza:
A. lehet, hogy a barátod nem álmodta, csak azért mondta, mert úgy érzi, tetszik neked a másik srác és ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból, vagy megerősítést akar tőled hallani, hogy nem így van.
B. az álmok a tudatalatti félelmekből is táplálkoznak, lehet, hogy azért álmodta, mert valahol mélyen belül retteg, hogy megcsalod és elveszít.
7/7 BlackSword válasza:
Egy férfi semmilyen körülmények mellett nem tehető felelőssé az álmai miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!