Álmomban egy sráccal akartam szeretkezni (akivel ismerjük egymást de nem vagyunk kapcsolatban), de a pénisze csökevényes volt, nagyon kicsi. nagyon szerettük volna mindketten de kénytelen volt feladni. mit jelent ez rám nézve?
Figyelt kérdés
ja nő vagyok
és ez nem az én kudarcom de jó lenne tudni mit jelent ez rám nézve ha a férfi akivel tetszünk egymásnak fizikálisan lehetetlen az együttlétre
tegnapelőtt 07:44
1/2 anonim válasza:
Nincs kellő önbizalmad, nem bízol saját nőiességedben. Vagyis valójában a Te kudarcod (áttételesen).
2/2 anonim válasza:
Akár az egyes válasz is lehet. De az is lehet, hogy a választásodban nem bízol, vagy a férfiakban. Jelenthet kielégítetlen szexuális életet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!