Ez tudatos álmodás lehetett? 14/L
Az álom elejét nem részletezném, a lényeg az volt hogy majdnem csupaszon szaladtam át a városon hogy hazaérjek de nem volt otthon senki, és nálam meg se lakáskulcs se telefon se semmi nem volt. És akkor eszembe jutott hogy ez biztos csak egy álom és már el is kezdtem volna úgy alakítani ahogy gondoltam, de akkor felébredtem.
Ha igen, akkor hogy kell csinálni hogy ne ébredjek fel?
A tudatos álomból úgy lehet felébredni, ha sokáig egy helyre nézel.
Szóval próbáld meg, hogy ne nézz folyamatosan egy hellyre! :)
14/F
Igen ez az volt. Véletlenül is megtörténhet akárkivel, ahogy most veled is történt. Viszont mivel véletlen volt és nem gyakoroltad a tudatos álmodást, ezért esélyed sincs bentmaradni ilyenkor.
Nem attól függ, hogy egy helyre nézel-e, csak attól, hogy mennyire vagy gyakorlott benne :)
16/L
Köszi a választ!
Egyébként mostanában gyakoroltam, szóval lehet hogy annak a következménye.
A hirtelen felismerés ébresztett fel.Gyakorolnod kell és el kell érned,hogy teljes nyugalommal tudd fogadni,mikor az álmod tudatosul.Az a baj,hogy az emberek ilyenkor meglepődnek és emiatt azonnal fel is ébrednek.
De még gyakorlottaknál is sajnos eléggé rövidek a tudatos álmok.
Szia! Ismerős a helyzet! :P
Az tudatos álomnak a kezdete volt..és egyben a vége is.
Nekem is az első néhány próbálkozásom ilyen pár másodperces dolog volt csak. Mindig elkezdtem "ujjongani" és izgatott lenni, hogy "hurrá végre sikerült, akkor tényleg működik, és van ilyen...dejó, most mit csináljak?!"...és ilyenkor mindig nekilendültem volna meghódítani az álmaimat...és mindig elkezdett kifakulni minden..és egyre jobban éreztem a fizikai testem ahogy fekszek az ágyban, és éreztem, hogy az izgatottságtól gyorsabban ver a szívem..és mindig felébredtem.
Volt olyan is, hogy nyugodt maradtam...és kb 1 percig nézelődtem és próbáltam nyugodt maradni...akkor meg azért kezdtem örülni, és izgatott lenni, hogy "hurrá, nyugodt tudtam maradni dejóóó"..és végül emiatt keltem fel. :D
A lényege az egésznek az, hogy teljesen "megszokott", hétköznapi dolognak fogd fel az egészet. És akkor már megfontoltan, és nyugodtan tudsz alkalmazni különböző technikákat. (pl tudatosság megtartása, nyugodtnak maradás stb) Régebben volt egy linkem amiben nagyon jól leírtak tök sok technikát részletesen, de most nem találom ha érdekel akkor majd a napokban megkeresem.
Minden jót! és sok szerencsét! : )
utolsó!
ha megtalálnád jó lenne érdekelne ez a tudatos álmodás,eddig 1x volt velem,de szeretném fejleszteni!=D
Szia! Nézelődtem és amit régebben olvasgattam azt már megszüntették, viszont találtam egy nagyon jó oldalt.
Azokat is megtaláltam az oldalon amikre én gondoltam, viszont találtam még újabb leírásokat is ezzel kapcsolatban. (bal oldalon az "átvett cikkek" között)
Sok sikert! :)
Na..a nagy eszemmel elfelejtettem az oldalt linkelni.... -.-
[link] :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!