Mit jelenthet ez az álom?
Betörtem a sulink egyik ajtaját. Aztán jött a rendőrség meg a TV, de én elrepültem. Annyira jó érzés volt felszállni a szemközti épület tetejére. Aztán onnan figyeltem az eseményeket. Amikor meguntam elrepültem az egyik kisutcába ahol találkoztam egy nagyon helyes fiúval és beszélgetni kezdtünk. Mondta hogy ők nagyon szegények és nincs jóban a szüleivel meg a tesójával. Az kiesett, hogy utána miről beszéltünk. Aztán megkérdeztem, hogy ő tud e repülni, mire ő azt mondta, hogy nem. Akkor én megfogtam a kezét és megpróbáltam felszállni. Először nem sikerült, de pár próbálkozás után igen. Körberepültük az egész külvárost.
Már láttam azt a fiút képen, de még nem találkoztam vele és sajnos nem is fogok.. :/
Mit jelent ez a "repülős" álom?
"repülni,repülés:
- Kielégítetlen alkotókedv; azoknak az álma, akiknek a tehetsége, kreativitása nincs kihasználva; olyan munkát vagy kénytelen végezni, amelyhez semmi kedved; másra, főleg többre lennél képes. Ha szárnyad nő és repülsz: lustaságod akadályoz abban, hogy értékesebb tevékenységbe kezdj; nem élsz a lehetőségeiddel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!