Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vannak rémisztő képek a...

Miért vannak rémisztő képek a fejembe elalvás előtt?

Figyelt kérdés
Ahogy aludnék el, abban a pillanatban megjelenik egy rémisztő démoni kép a fejembe. Egy pillanatra. Utána többször nemlatom. De minden este ez van mar egy ideje

dec. 26. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Jön már az idióta tízes. Mehetsz is aludni, sok sikert.
dec. 26. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Éppen belőled táplálkozik.

Pár nap, míg jóllakik, aztán továbbáll.

dec. 26. 20:57
 13/18 A kérdező kommentje:

9

Hat traumák nem értek, inkább a magánnyal harcolok nap mint nap, illetve vannak még problémáim elég sok területen.

dec. 26. 21:16
 14/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
29%

Nyilván vannak mentális problémáid, ezt már a kérdés alapján is megmondtam volna.

Ismertem ilyen lányt, ne szépítsük, pszichiátrián kellett kikezelni a rémisztő démonokat.

Ennek megvan a kémiája, szakember majd megmondja, csak megfelelő segítséget kell kérni.

Nem itt.

dec. 27. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez inkább pszichológiai gondnak tűnik nekem.

Én pánikbeteg vagyok és amikor vmi triggerel, akkor nekem is vannak rossz bevillanásaim és akar 5-6 órán keresztül nem tudok aludni.

Ilyenkor tömöm tele magam altatóval...

persze nem mondom hogy ezt kell csinálni, de ez egyértelműen vmi pszichés betegség jele

dec. 27. 16:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Illetve még azt hozzátenném hogy én kizárólag magzatpózban tudok elaludni, de ha véletlenül egy évben párszor a hátamra kerülök akkor olyan brutális rémálmaim szoktak lenni, hogy azokat leírni is nehéz…

Háton aludni vagy megpróbálni elaludni szerintem nem szabad

dec. 27. 16:28
 17/18 anonim ***** válasza:

2 fiziológai ok van:

1. rossz a tartásod az ágyon (kényelmetlen stb) és emiatt a fejedben vérhiány lép fel,

2. túl sokat vacsizol.

Megoldás: pici alkohol, kényelmes fekhely és kevesebb kaja.

dec. 28. 05:09
 18/18 anonim ***** válasza:
A sok horrornézés miatt van
dec. 28. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!