Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vannak rémisztő képek a...

Miért vannak rémisztő képek a fejembe elalvás előtt?

Figyelt kérdés
Ahogy aludnék el, abban a pillanatban megjelenik egy rémisztő démoni kép a fejembe. Egy pillanatra. Utána többször nemlatom. De minden este ez van mar egy ideje

dec. 26. 14:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nekem is szokott lenni, ha alkoholt iszok mégjobban előjön. Ne ijedj meg ilyenkor inkább nézd meg vizsgáld meg alaposan és rájösz csak az agyad képzelődik. Amikor alaposan megvizsgálom valamikor átváltozik midnenféle mesefigurává meg egyéb hülyeségekké akár hétköznapi tárgyakká is, innen tudom hogy ezek csak gondolatképek. Az agy nem tud üresjáratban lenni, a semmire nem tud gondolni ezért tölti ki ilyenekkel ezeket az időket. próbáld csak ki miylen enhéz a semmire koncenrálni szerinem neked sem fog menni fél percnél topább.
dec. 26. 15:14
 2/18 Grimfox ***** válasza:
84%

Elalvás előtt van egy szakasz, amikor az agyad már lelazul, de még ébren van. Ilyenkor a tudattalanból átcsusszannak álomszerű képek. Attól függően, hogy milyen állapotban van a tudatalattid estére, ez lehet semmitmondó, félelmetes, erotikus, vagy épp kaotikus. Ilyenkor gyakori például a zuhanásérzet, vagy képek zuhanásról. Ezek már az álomszimbolikát tartalmazzák, de még nem lehet őket összefüggő álomnak tekinteni, és így elemezni.

A démon általában elfojtott alantas ösztönöket jelent. Olyan késztetéseid vannak tudattalanul, vagy tudatosan, amiket nem akarsz, vagy tudsz kiélni, ezért igyekszel elnyomni őket. Alantas alatt itt ne azt értsd, hogy tudat alatt gonosz vagy. Csak azt, hogy vannak vágyaid, és késztetéseid, amiket nem élhetsz ki, vagy nem akarsz kiélni, mert megítélnének érte. Álomképként a démon általában harc a tudatos, kontrollált éned, és az ösztönös, de elnyomott éned között. Bevillanásként nehéz pontosan leírni, mi a szerepe, csak az eredetét lehet magyarázni.

dec. 26. 15:16
 3/18 wcpumpa01 ***** válasza:
0%
ilyen ekszöszájzbuksz? meg ilyen szarvasemberek?
dec. 26. 15:38
 4/18 A kérdező kommentje:

3 nem.

Olyan fejek mint amik vannak az ilyen durva démonos filmekben, miután megszállott valakit a gonosz. Csúnya rothadó vérző fejek. Most utoljára egy álló ember volt szarvas állarcal, csákánnyal a kezében. Amúgy egyáltalán nem nézek ilyen filmeket. Még semmilyen para dolgokkal nem szoktam foglalkozni.

dec. 26. 15:49
 5/18 A kérdező kommentje:

3

Ez amúgy igaz.

dec. 26. 15:50
 6/18 A kérdező kommentje:
Vagyis a 2-nek akartam írni hogy ez igaz
dec. 26. 15:50
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
Imádkozz Istenhez. Nem poénkodok, komolyan mondom.
dec. 26. 16:34
 8/18 anonim ***** válasza:
9%

7

Amúgy az tényleg megnyugtat, segít:3

dec. 26. 16:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Értek mostanában komoly csapások az életben? Magánéleti, családi traumák?
dec. 26. 17:14
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
7. Imádkozni Istenhez?? Még mit nem!! A sok valláskárosult, már megkaptam!
dec. 26. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!