Sziasztok! Igazából,ez nem is kérdés akar lenni,bár ha valaki tud valamit,akkor ne tartsa magába.
Szóval a lényeg,hogy tegnap éjjel a 21 éves autista fiamat,(aki 1/1-ben beszél,minden változástól ideges,stb..),álmomban egészségesnek láttam,és nagyon jót beszélgettem vele. Tudom,hogy ez lehetetlen a valóságban,de így karácsonykor nekem ez volt a legnagyobb ajándék.
Mert erre vágysz. Álmomban én is sokszor egészségesnek látom magam újra. 😞
dec. 24. 22:17
2/13 anonim válasza:
Az én gyerekem teljesen nonverbális és gyakran álmodom, hogy egyszercsak elkezd mondatokban beszélni és megélem a megkönnyebbülést, a hálát, a gondolatot, hogy "kár volt ezen ennyit parázni". Aztán felébredek. Amíg nem voltam biztos benne, hogy járni fog, meg mindig azt álmodtam, hogy egyszer csak felpattan és elszalad. 😁 Aztán ez megtörtént, ha nem is ilyen zökkenőmentesen. Mindennél jobban vágyunk rá. <3
dec. 24. 23:29
3/13 anonim válasza:
Álmomban sokszor repülök vagy lebegek, pedig nem tudok.
dec. 25. 00:27
4/13 anonim válasza:
Azért mert az autizmus nem betegség.
dec. 26. 04:52
5/13 anonim válasza:
Oltás is okozza. Egyre több ilyen eset van. Felnőtteknél is.
dec. 26. 07:03
6/13 anonim válasza:
#5 muszaj fszsagokat terjeszteni? Gyogypedagoguskent irom, nem, NEM AZ OLTAS OKOZZA, mar tobbszorosen megcafolt teny tudomanyosan is.
Kerdezo: a vagyak megjelennek az almokban is, ilyen-olyan reprezentacioban.
dec. 26. 21:00
7/13 anonim válasza:
Attól még hogy gyógypedagógus vagy, lehetsz laikus ez ügyben.
Gondolom te is rohantál az "áldásért", mert miért ne?!
dec. 27. 00:22
8/13 anonim válasza:
Mert nem az oltás okozza. 100 éve és még régebben is voltak autisták (Einstein, Darwin, Newton, Mozart, Michelangelo etc.), oltások meg még sehol. B@lfaszok gyülekezete ez az oltásellenes zombihadsereg.
dec. 27. 05:43
9/13 anonim válasza:
Most az összes tehetséges embert autistázzák? Nem nagyon tud mit kezdeni a zsenialitással a nagyátlag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!