Miért láttam a beteg gyerekemet egészségesnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából,ez nem is kérdés akar lenni,bár ha valaki tud valamit,akkor ne tartsa magába.
Szóval a lényeg,hogy tegnap éjjel a 21 éves autista fiamat,(aki 1/1-ben beszél,minden változástól ideges,stb..),álmomban egészségesnek láttam,és nagyon jót beszélgettem vele. Tudom,hogy ez lehetetlen a valóságban,de így karácsonykor nekem ez volt a legnagyobb ajándék.
tegnap 21:59
1/3 anonim válasza:
Mert erre vágysz. Álmomban én is sokszor egészségesnek látom magam újra. 😞
2/3 anonim válasza:
Az én gyerekem teljesen nonverbális és gyakran álmodom, hogy egyszercsak elkezd mondatokban beszélni és megélem a megkönnyebbülést, a hálát, a gondolatot, hogy "kár volt ezen ennyit parázni". Aztán felébredek. Amíg nem voltam biztos benne, hogy járni fog, meg mindig azt álmodtam, hogy egyszer csak felpattan és elszalad. 😁 Aztán ez megtörtént, ha nem is ilyen zökkenőmentesen. Mindennél jobban vágyunk rá. <3
3/3 anonim válasza:
Álmomban sokszor repülök vagy lebegek, pedig nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!