Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki többet panaszkodik egészsé...

Aki többet panaszkodik egészségesen mint egy beteg ember az milyen ember?

Figyelt kérdés

Van nekem egy Apukám, szeretem, jó fej, de mióta az eszemet tudom munkája miatt panaszkodik, kicsivel többet keres mintha gyárba dolgozna, de sok hitele van olyan 150 ezer és így nagyjából a fele fizetése megy hitelre. Amikor felvették dolgozni kb. 15 éve akkor 1 év szerződést kapott, akkor az volt, hogy 1 év akkor 11 hónap akkor 5 hónap akkor 3 hónap és vége majd látták, hogy sztahanovista és kapott egy határozatlan szerződést utána minden héten azon ment a görcsölés, hogy nehogy hibázzon mert kirúgják, ha rosszul nézett rá a főnök már itthon aggódott, hogy mi lesz biztos kirúgják, viccen kívül minden héten ez ment, semmi nem változott az életében csak annyi, hogy kevesebb lett a haja, reggelente öklendezik ha dolgozni kell menni már a vasárnap arról szól, hogy dolgozni megy és milyen rossz. Egyik kollégája 80km távolságból jár be dolgozni kapott egy új autót csak, hogy bejárjon Apa meg saját autóval dolgozik úgy, hogy ki kell menni címekre és 13 évig nem fizették a üzemanyagot, de Ő szó nélkül ment, vagyis szóvátette, de " cinikusan" legalábbis szerinte cinikusan szerintem meg nem csak be-be mondogatta, hogy " van egy benzinkutam".

Most viszont megszűnik a munkahelye, vége, ennyi volt. Csak sajnos márciustól és azóta egy idegroncs , nem elég, hogy eddig is az volt most vágja a centiket, de szó szerint meg folyamatosan sajnáltatja magát, hogy " jaaajjjj mi lesz vele " van 2 háza, földje, és egy nagy városban garázsa ami az én műhelyem mellékállásban vagyok ott és nem a teljesen használaton kívüli házat adja el vagyis tervezi eladni hanem a garázst mert hááát a házat " nem veszi meg senki " pedig nem is hírdeti, de a garázst eladná azt mondta márciustól pakoljak ki én már most kicuccoltam átvette a szerszámokat egy kollégám és néha megyek neki segíteni. Erre most mégsem adja el a garázst, de mindegy mert úgy sem akartam mellék állást már mert a végén túl sok pénzem lesz... ez a móka része, kicsit kiakasztott, de nem kérem számon mert az Ő tulajdona azt csinál amit akar.

Elromlott a kocsija egy bő fél éve és nem használja, elkérte az enyémet nekem van kettő mert anno amikor volt barátnőm vettem neki egy autót aztán talált nálam jobb embert és elköltözött, de a kocsi azén nevemen volt így maradt ( ezért van két autóm ) nahát akkor Apu azzal nyomatja a melót és láttam, hogy nem nagyon törődik a belterével, találtam benne egy német katonát, egy csomó zöld és kicsit szúrós szagú zsemlét meg úgy lemostam és jöttek billencsesek hordani a mosóból a földet :D :D :D ekkor megkérdeztem, hogy hááát mizu, mi a baj? És úgy felelt, hogy " ki fognak rúgni nincs ezzel időm foglalkozni " tehát idézte az első úgy 15 évét, mondta semmihez nem ért csak ehhez a munkához, meg más nem fizet jól csak ez, meg utál itt dolgozni.

Komolyan mondom egy ágyhoz kötött beteg ember kevesebbet panaszkodik, hisztizik mint édesapám, én nem nagyon tudok rajta kiigazodni, rossz nézni, de változtatni nem akar vagyis ahogy Ő mondja " nem tud ". És elmondja, hogy van gerincsérve meg szintévesztő és nem adnak neki hivatásos jogsit meg 55 éves és idős nem veszik fel dolgozni sehova. Mindenre van kifogása, mindent utál.

Erre mit lehet mondani?

nov. 9. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Szar.
nov. 9. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján van problémája bőven. Nem vicces buli 55 évesen elveszíteni egy munkahelyet, bármilyen is volt.
nov. 9. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Főként unatkozó.
nov. 9. 20:20
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Osztom 2-es okfejtését. Ilyen korban nem kell sehova, nyugdíjig meg van 10 kemény év.
tegnap 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!